Snart är det kört

Glad första advent!
Här i Stavanger har det blivit ordentlig vinter, med in-i-märgen-kallhet och typisk hög tryck med klar blå luft och sol. Va har vi gjort? Knegat, handlat, haft våra typer här:
 
mmh  pus


har gått på personalfester/julbord och snott klädhängare:

moa        mh    

vart i Sverige (Emil), jobbat på julbord och snott lite öl:

kneg



bakat bröd:

mh


gått promenader och träffat världens största grisar och andra pluttinuttdjur,:

utsikt         moa           gtris




 skrattat och fått finaste överraskningen av Sara:

wha    mmh    <3   kos 
 åkt till stan utan anledning och därmed strosat runt utan anledning vilket till slut resulterade i en fika på Amy's med Karin och Oskar utan anledning. Nä det var väldigt kosligt:
       yä      

 Sen har vi gjort egna ljusbehållare, bytt rum och ikväll blir det konsert med Saras kör som våra öron ska få njuta av. Vi har det snorbra helt enkelt. Nu blir det glögg och pepparkakor.

Hade!

För vi bara rullar fram

Livet rullar på här i kollektivet. För tillfället sitter jag i köket och tittar på Nikki som lagar en aptitretande fredagsmysmiddag medan Emil springer runt som en ivrig liten bäver i lägenheten och grejar. Ikväll ska Oscar och Karin komma hit och spisa middag och efter det ska vi titta på Titanic och fredagsmysa ännu mer. Vi lever och frodas helt enkelt och jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att vi på riktigt har börjat komma in i det här lilla livet vi lever här nu (många liv-kopllingar i det här inlägget). Ja, det var väl det...


Middagen i egen hög matperson


Velbekommen

Fram å tillbaka har vi levt här utan internet. Jag vet, det är rätt så otroligt att vi har överlevt, men vi hade väll änglavakt av nåt slag. Mycket spännande saker har vi inte skrivit om alltså. Och nu är klockan så fruktansvärt lite eller mycket beroende på hur man vill se på det. Så jag tänker mest låta bilder tala. En bild säger mer än 1000 ord trots allt. Så varför slösa bokstäver när jag har vackra pixlar att redovisa.

Höstfärger som äntligen dykt upp även här och haloweenpartaj hos Siri

                

                blå               siri



Väldig uppskattad, kjempegöj, abstinensorsakande besök från Nyköpingsjentor


ballar              julia & johanna        regn


ikea              boll        ja


Nu är jag nedranstrött så fler bilder kanske dyker upp en annan gång. Vi har i.a.f. även fått känna lukten och sett synen av en död råtta, rättare sagt två råttor, i varsin fälla. Och min käreste som de så fint säger här i Norge kommer på lördag! Käck besök två helger i rad! Vilket flyt. Dessutom käckt folk runt omkring mig här hela tiden. Jag är en lycklig lottad person.
Nu säger jag gonatt och jag saknar min katt.


RSS 2.0